Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ την php7;

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιώ την php7;

Πάνω από δυο χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία της έκδοσης php 7, και, για κάθε διαχειριστή ενός δυναμικού site, είναι απαραίτητο να μεταβεί στην php 7, εγκαταλείποντας την php 5.6, πόσο μάλλον τις προγενέστερες.

Σύμφωνα με έρευνες για τη χρήση των εκδόσεων της php, πάνω από το 30% των χρηστών, σε παγκόσμιο επίπεδο, χρησιμοποιεί εκδόσεις προγενέστερες της php 7. Αν ανήκετε σε αυτό το ποσοστό, καλό είναι να αναλογιστείτε γιατί θα πρέπει να αναβαθμίσετε στην έκδοση php 7, αποκομίζοντας οφέλη, όπως:

Διπλάσια ταχύτητα, μισή κατανάλωση μνήμης

Με νέες δυνατότητες, η έκδοση php 7.x αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για μια ασφαλή και λειτουργική ιστοσελίδα. Ήδη, το joomla από την έκδοση 3.5 είναι συμβατό με την έκδοση php 7, δίνοντας διπλάσια ταχύτητα και μεγάλη μείωση, έως 50%, στην κατανάλωση μνήμης, σε σχέση με την php 5.6.

To πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της php 7 λοιπόν είναι η διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με την περασμένη έκδοση. Οι εφαρμογές στο περιβάλλον της λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα και απαιτούνται πολύ λιγότεροι πόροι για να διεκπεραιώσουν τον ίδιο αριθμό διεργασιών. Η php 7 περιέχει μια σειρά από πολύ σημαντικές αλλαγές, όπως η αφαίρεση της PHP safe mode, τα magic quotes, κα.

Περισσότερη ασφάλεια

Η έκδοση php 5.6 δεν υποστηρίζεται πλέον για λειτουργικά προβλήματα και έχει υποστήριξη για θέματα σφάλειας μόνον για ακόμη 8 μήνες. Διαβάστε εδώ το χρόνο ζωής και υποστήριξης των εκδόσεων php. Είναι λοιπόν σαφές ότι, ένας ακόμη λόγος για την αναβάθμιση κάθε έκδοσης joomla στην 3.8.x είναι και η ασυμβατότητα του core, αλλά και των επεκτάσεών του, με την php 7.

Καλύτερο seo

Το γεγονός ότι η εκτέλεση του κώδικα κώδικας είναι ταχύτερη, και κατά συνέπεια και το το δυναμικό site σου, έχει σαφώς θετική επίδραση και βελτιώνει την παρουσία στις μηχανές αναζήτησης, γιατί είναι γνωστό πως η ταχύτητα είναι ενας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες / κριτήρια για τις μηχανές αναζήτησης.

Απαραίτητο για σύγχρονα cms

Ένας επιπλέον παράγοντας είναι και η αναμενόμενη, για το 2018, δημοσίευση της έκδοσης joomla 4, που θα έχει ως συστημική απαίτηση/προϋπόθεση την εγκατάσταση σε περιβάλλον php 7.

Η Onscreen υποστηρίζει απόλυτα την Php 7

Σε όλους τους shared hosting servers της Onscreen, είναι εγκατεστημένες οι εκδόσεις 7.0, 7.1 και 7.2 της php, και μπορεί ο κάθε πελάτης να επιλέξει την έκδοση php που θα χρησιμοποιήσει.

περιληπτικά:

Η Php 7.x αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για μια ασφαλή και λειτουργική ιστοσελίδα. Ήδη, το joomla από την έκδοση 3.5 είναι συμβατό με την έκδοση php 7, δίνοντας διπλάσια ταχύτητα και μεγάλη μείωση, έως 50%, στην κατανάλωση μνήμης, σε σχέση με την php 5.6.

 

έχει σχέση με:

 

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor