Χρυσός χορηγός του Joomla Talks 2019

Συνεχίζεται η δημόσια παρουσία του Joomla! στην Ελλάδα

Το ετήσιο συνέδριο της ελληνικής κοινότητας του Joomla! προγραμματίζεται για τις 16 Μαρτίου του 2019.

Στο Joomla Talks 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων και αίθουσα προβολών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με χωρητικότητα 200 και 50 ατόμων αντίστοιχα, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που προσφέρει το Joomla σήμερα, ως το πιο πλήρες εργαλείο για μια πετυχημένη και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο.

Θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και εργαστήρια εφαρμογής από Έλληνες και ξένους joomla developers και intergrators.

Τα Joomla Events στην Ελλάδα

Το Joomla Talks 2019 αποτελεί συνέχεια πετυχημένων δημόσιων εκδηλώσεων σχετικά με το Joomla στην Ελλάδα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τις εκδηλώσεις: στα πλαίσια της Infosystem στη Θεσσαλονίκη και της Digital Technology Expo στην Αθήνα το 2007, τα Joomladay το 2011, 2012 και το 2013.

Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στη συνεχή συμμετοχή και παρουσία της ελληνικής κοινότητας στα ετήσια συνέδρια των Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα - Fosscomm.

Από φέτος, οι δημόσιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και οργανώνονται σε ετήσια βάση:
το 2018 - ξεκίνημα της νέας πορείας της ελληνικής κοινότητας - η δημόσια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με θέμα “Ξέρεις από Joomla; Ανακάλυψε τη δύναμή του”, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, στις 17 Μαρτίου 2018.

Τι είναι το Joomla!

Το Joomla! είναι μια εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου, ασφαλής, πολυγλωσσική, φιλική στις μηχανές αναζήτησης και εξαιρετικά ευέλικτη, με την εγκατάστασή της.

Αναπτύσσεται σε ελεύθερο λογισμικό ανοικτού κώδικα και αποτελεί το απόλυτο business website tool, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για κάθε επιχείρηση, που με τη εγκατάστασή του δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης μιας ασφαλούς δυναμικής ιστοσελίδας, που να ανταποκρίνεται και στις πιο σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις.

Έχει κερδίσει αναγνώριση και πολλά βραβεία από το 2005 που δημιουργήθηκε έως σήμερα.

Με την πρόσφατη έκδοση 3.9 οι ιστοσελίδες που αναπτύσσονται με το Joomla έχουν τη δυνατότητα, out-of-the-box, να συμμορφωθούν με το GDPR.

Το Joomla είναι ένα community driven project, βασίζεται στη συμμετοχή και την εθελοντική προσφορά περισσότερων από 1400 εθελοντων Joomlers, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Joomla! στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα, το Joomla! χρησιμοποιείται από το 26% των ιστοσελίδων που βασίζονται σε κάποιο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (cmscrawler.com), και έχει μια ιδιαίτερα ευρεία κοινότητα χρηστών.

Η κοινότητα του joomla στην Ελλάδα, πληροφορεί και υποστηρίζει τους χρήστες της εφαρμογής:
στην ιστοσελίδα δημοσιεύονται πληροφορίες και ειδήσεις για το joomla καθώς και κείμενα οδηγιών στα ελληνικά

στο forum, όσοι χρησιμοποιούν το joomla ανταλλάσουν απόψεις και αλληλοϋποστηρίζονται.

στα κοινωνικά δίκτυα

σε συναντήσεις γνωριμίας και ενημέρωσης [ Athens Joomles Coffee ]

Το joomla είναι πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά, τόσο το δημόσιο τμήμα όσο και η διαχείριση του, χάρη στη συμβολή των μελών της κοινότητάς μας.

H Onscreen χρυσός χορηγός του Joomla Talks 2019

Στα πλαίσια της συνεχούς υποστήριξης της κοινότητας του Joomla! στην Ελλάδα, η Onscreen Web Services είναι χρυσός χορηγός του ετήσιου συνεδρίου Joomla Talks 2019.

Ενημερωθείτε - κλείστε θέση

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το Joomla Talks 2019, τους συμμετέχοντες, το πρόγραμμα και τις δυνατότητες να συμβάλλετε στην οργάνωσή του στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.

περιληπτικά:

Στο Joomla Talks 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων και αίθουσα προβολών του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, με χωρητικότητα 200 και 50 ατόμων αντίστοιχα, θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες που προσφέρει το Joomla σήμερα, ως το πιο πλήρες εργαλείο για μια πετυχημένη και αποτελεσματική παρουσία στο διαδίκτυο.

 

έχει σχέση με:

 

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor