Υπηρεσίες internet marketing

Υπηρεσίες internet marketing

Το Ιnternet Marketing αποτελεί συνδυασμό πολλών διαφορετικών μεθόδων διαφήμισης στο διαδίκτυο, όπως Search Engine Marketing, Email Marketing, Social Media Marketing.

Search Engine Marketing

Το Search Engine Marketing, ή internet marketing στο διαδίκτυο είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσα από την προβολή διαφημίσεων στο δίκτυο αναζήτησης του Google.

H Onscreen αναλαμβάνει να δημιουργήσει τη διαφημιστική σας καμπάνια στο google μέσω του Google Adwords για να προωθήσετε το διαδικτυακό προφίλ της εταιρείας σας. Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά τα χαρακτηριστικά μιας διαφημιστικής καμπάνιας internet marketing:

Pay-per-Click

Με το Pay-per-Click, η διαφήμισή σας προβάλλεται συνεχώς στο δίκτυο αναζήτησης της google, αλλά εσείς χρεώνεστε μόνο κάθε φορά που κάποιος επιλέγει να κάνει click.

Άμεση Απόδοση

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η διαφημιστική καμπάνια σας αποφέρει σημαντικά κέρδη, με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Μικρή Αρχική Επένδυση

Οι πληρωμένες διαφημίσεις (Paid Ads) έχουν ίσως τη μικρότερη αρχική επένδυση από όλες τις τεχνικές Marketing και είναι ιδανικές για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Δυνατότητες Στόχευσης Κοινού

Προωθείστε την ιστοσελίδα σας σε κοινά που επιθυμείτε, έτσι δημιουργείτε μια διαφημιστική καμπάνια στοχευμένη. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες λέξεις - κλειδιά, Τοποθεσία, Ώρες / Μέρες Προβολής, Τύπος Συσκευής κ.α.

Στατιστικά Επισκεψιμότητας Ιστοσελίδων

Παρακολουθώντας τα στατιστικά στοιχεία της διαφημιστικής καμπάνιας αναλύουμε την απόδοση του διαδικτυακού σας τόπου με τη βοήθεια των εξειδικευμένων εργαλείων Google Analytics και Webmasters Tools. Έχοντας πλήρη εικόνα των επισκεπτών του, σημειώνουμε και βελτιώνουμε τα θετικά και αντιμετωπίζουμε τα τρωτά σημεία της διαφημιστικής καμπάνιας.

Ενημερωτικά Μηνύματα - Newsletters

Υλοποιούμε πρακτικές Internet και Email marketing και δημιουργούμε ενημερωτικά μηνύματα (newsletters) που πληροφορούν το κοινό σας και διατηρούν ζωντανή την εικόνα και το μήνυμά σας.

περιληπτικά:

Το Search Engine Marketing, ή internet marketing στο διαδίκτυο είναι η πιο γρήγορος και αποδοτικός τρόπος για να προωθήσετε την επιχείρησή σας μέσα από την προβολή διαφημίσεων στο δίκτυο αναζήτησης του Google.

 

έχει σχέση με:

 

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor