7 επιπλέον εφαρμογές, εγκαθιστώντας του joomla

7 επιπλέον εφαρμογές, εγκαθιστώντας του joomla

Με την εγκατάσταση του joomla, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον επτά εφαρμογές, που κάνουν το joomla το απόλυτο, out-of-the-box, με την εγκατάστασή του, δηλαδή, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Μόλις εγκαταστήσατε το joomla. Τι έχετε στη διάθεσή σας; Εκτός από ένα πλήρες, ασφαλές και πολυγλωσσικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, που κάθε χρόνο βραβεύεται ως το καλύτερο open source cms, στη διάθεσή σας βρίσκονται και επτά επιπλέον εφαρμογές.

Ας δούμε τις εφαρμογές αυτές (components) συντοπτικά:

Διαφημίσεις / Banners

Εχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε διαφημιστικά μπάνερς, να τα διαχειρίζεστε (να ορίζετε δηλαδή πόσες φορές θέλετε να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα σας) και να διαθέτετε βασικά στοιχεία της δημοτικότητάς τους (πόσες φορές έγινε κλικ προς τον διαφημιζόμενο κλπ).

Επαφές / Contacts

Δημιουργήστε όσες φόρμες επικοινωνίας χρειάζεστε, που η κάθε μιά τους να αντιστοιχεί στο κάτάλληλο τμήμα της επιχείρισής σας, ώστο επικέπτης να έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί άμεσα στον κατάλληλο άνθρωπο.

Αποστολή Μηνυμάτων / Messaging

Επικοινωνήστε, με μια απλή, αλλά εξαιρετικά εύχρηστη και λειτουργική εφαρμογή αποστολής άμεσων μηνυμάτων κειμένου (messaging), με εγγεγραμμένους χρήστες της ιστοσελίδας σας.

Ροές Ειδήσεων / News Feeds

Πρόκειται για την εφαρμογή που σας επιτρέπει να εμφανιζετε ειδήσεις από άλλες ιστοσελίδες αυτόματα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία RSS (Real Simple Syndication).

Ανακατεύθυνση / Redirect

Η συγκεκριμένη εφαρμογή καταγράφει λανθασμένους συνδέσμους (broken links) προς την ιστοσελίδα σας και σας δίνει τη δυνατότητα να τους διορθώσετε και να ανακατευθύνετε τους επισκέπτες σας προς τη σωστή διεύθυνση. Πρόκειται είτε για διευθύνσεις που καταγράφηκαν λανθασμένα είτε για παλιές, μη ενεργές ή κατηργημένες διευθύνσεις, που σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διορθωθούν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι μηχανές αναζήτησης μισούν το error 404.

Έξυπνη Αναζήτηση / Smart Search

Η εφαρμογή της έξυπνης αναζήτησης δίνει τη δυνατότητα μιας πληρέστερης εναλλακτικής στην απλή αναζήτηση και επιτρέπει πιο αναζήτηση στο περιεχόμενό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια, παρουσιάζοντας, επίσης, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας με διαφορετικούς τρόπους.

Ετικέτες / Tags

Πρόκειται για μια εφαρμογή που επιτρέπει την οργάνωση και παρουσίαση του περιεχομένου πέρα από τα ασφυκτικά όρια μιας κατηγορίας: κάθε στοιχείο περιεχομένου μπορεί να έχει πολλές ετικέτες, και μέσω του μενού μπορούμε να παρουσιάσουμε με βάση την ετικέτα όσα στοιχεία περιεχομένου σχετίζονται με αυτή.

Οι εφαρμογές που συνοπτικά παρουσιάσαμε δεν απαιτούν καμιά επιπλέον προσθήκη, πέρα από την εγκατάσταση του joomla.

περιληπτικά:

Το joomla, με την εγκατάστασή του, έχει ενσωματωμένες εφαρμογές που εξασφαλίζουν σε μια ιστοσελίδα joomla λειτουργίες εξαιρετικά χρήσιμες.

 

έχει σχέση με:

 

Μην χάσετε κανένα νέο!
Εγγραφείτε στο newsletter μας
και μείνετε ενημερωμένοι
Joomla Certified Administrator
Joomla Hosting Provider
Joomla Business Support
Joomla Greek Community Support
JoomlaTalks 2019 Gold Sponsor
JoomlaTalks 2020 Gold Sponsor